Kawin Thailand

Kawin Thailand Sekiranya ingin kawin Thailand  hendaklah mengikut prosedur serta proses  betul dari ejen berdaftar serta bertauliah dan trusted nikahdithailand.net.

Perkara penting  hendaklah pastikan kawin di Thailand secara sah supaya  perkahwinan dapat didaftarkan di Malaysia. Kenapa perlunya secara sah kerana terdapat juga penunggang nikah sindiket yang menawarkan harga murah bawah RM2200 dan akhirnya nak daftar Malaysia kecundang.

In syaa Allah perkhidmatan yang saya berikan saya akan memberi kualiti yang terbaik dengan tunjuk ajar pendaftaran di Malaysia supaya dapat menjamin masa depan kawin Thailand anda supaya tidak menjadi sia-sia iaitu anak juga boleh dinasabkan disurat beranak.

Pasangan Malaysia  yang kawin Thailand biasanya  adalah poligami dimana tidak dapat persetujuan malah kebenaran dari isteri pertama erti kata lain perkahwinan dirahsiakan .

Lima pusat utama dimana pasangan Malaysia boleh berkahwin di Thailand adalah

  •  Islamic office Satun
  • Jabatan Agama Islam Songkhla
  • Pejabat Agama Islam Narathiwat
  • Islamic office Yala
  • Majlis Agama Islam Patani

Perkahwinan di Thailand itu sangat mudah akan tetapi janganlah diterlalu mudahkan sangat sehingga bawa jurunikah menikahkan di Malaysia lepas tu dapat Sijil kawin Thailand   yang dipalsukan . Jangan terperangkap dan terpedaya juga dengan nikah online yang tidak sah.

Apabila berkahwin di Thailand pastikan ikut rukun nikah yang betul. Jangan terpedaya dengan fatwa darurat yang digorengkan oleh penunggang nikah sindiket. Wali ayah tidak semestinya diwajibkan hadir sekiranya mengikut hukum syarak lebih 2 marhalah bersamaan 96 km daripada wali ayah supaya perkahwinan itu sah. 

Sekiranya seseorang perempuan itu pernah berkahwin wajib ada surat cerai manakala kalau kematian suami hendaklah membawa surat mati. Itulah hakikat bagi mengelakkan berkahwin dengan isteri orang atau perempuan itu masih dalam keadaan edah. 

Kawin Thailand ini bukan hanya untuk lelaki dan wanita bujang atau duda dan janda, tetapi juga menarik minat ramai lelaki yang ingin bernikah isteri kedua, ketiga atau keempat.

Jika ingin berkahwin bersama orang yang disayangi atau  teringin untuk poligami, maka  boleh berhubung dengan kami  nikahdithailand.net  .Kami akan menguruskan pernikahan  di Thailand secara sah dengan syarat anda mempunyai semua dokumen yang diperlukan terutama pasport antarabangsa.

kawinthailand

Klien yang kawin Thailand berjaya dapat surat pengesahan nikah di Malaysia

(Visited 130 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top