kahwin di thailand

Rahsia untuk nampak menawan dihari Perkahwinan di Thailand.

Semua pasangan ingin berkahwin di Thailand akan merasa gembira dan teruja pada hari pernikahan mereka. Semestinya banyak belanja perlu dikeluarkan, antaranya pakaian perkahwinan anda, perhiasan, kenduri, pelamin, jurugambar, hantaran dan banyak lagi. Dengan semua perbelanjaan tersebut kemungkinan pengantin tidak mempunyai bajet yang cukup dengan itu kebanyakan dari mereka untuk memilih untuk berkahwin di Thailand hanya dengan kos RM1800 sepasangan dengan pakej lengkap yang boleh daftar di Malaysia.

Selain itu Anda perlu nampak berseri pada hari besar anda dan anda mesti menjaga diri anda. Walaupun anda mempunyai mak adam unntuk perkahwinan, anda masih perlu menjaga kulit yang sihat supaya nampak bersinar walaupun melalui solek anda. Berikut adalah beberapa petua yang saya dapat dikongsikan walaupun berkahwin di Thailand tidak perlu nampak sangat terlalu ambil mudah.

Pembersihan, Toning dan Pelembap

Kami tahu bahawa majlis perkahwinan mempunyai banyak tradisi dan pengantin perempuan perlu dilihat yang menawan pada hari pernikahan kerana akan ada banyak mata yang memandang. Penjagaan kulit harus bermula lebih awal. Anda perlu membersihkan, dan melembapkan kulit dengan pelembap dengan lebih kerap sebelum perkahwinan anda untuk mendapatkan kulit yang bersinar. Proses kecantikan ini harus bermula sebulan sebelum jika anda ingin mempunyai kulit yang tegang dan bersih. Ia meningkatkan kecantikan pengantin. Pastikan anda menggunakan produk dari jenama yang baik dari produk semulajadi dan bebas daripada bahan kimia. Pengantin dengan kulit yang sensitif mudah untuk dapat jerawat jika produk tidak sesuai dengan kulit mereka. Adalah sukar untuk merawat jangkitan kulit, lebih-lebih lagi, jangkitan kulit  yang  mengambil masa yang lama untuk sembuh. Sebaik sahaja anda memasukkan ini dalam rutin harian anda, anda akan mendapati kulit anda menjadi lebih lembut dan lebih licin. Tambah rutin ini ke rutin harian anda supaya selepas perkahwinan anda, anda mempunyai kulit yang cerah dan cantik sentiasa.

Berunding dengan Ahli Dermatologi

Tekanan  juga boleh menyebabkan jerawat. Bersama-sama dengan ini, semua bakal pengantin yang mempunyai kulit yang tidak sekata, bulatan gelap, parut jerawat atau sebarang masalah kulit yang lain mestilah kerap untuk membuat facial. Sebelum majlis perkahwinan, anda akan mengalami stres banyak dapat dilihat dengan mudah di wajah anda. Merancang pakar dermatologi akan memastikan bahawa anda mendapatkan rawatan yang tepat untuk kulit anda. Terdapat banyak rawatan kulit yang baik yang boleh dilakukan oleh gadis-gadis untuk mendapatkan kulit yang berseri dan sihat antaranya :

Muka

Kulit muka yang baik dapat membantu memberikan cahaya yang sihat ke wajah anda. Anda mesti berunding dengan pakar dermatologi untuk menentukan jenis kulit anda dan dengan itu mendapatkan rawatan muka. Terdapat pelbagai jenis facial yang terdapat dengan ahli kecantikan. Anda mesti memilih salah satu yang menggunakan produk yang sah .

Tradisional.

Secara tradisional bolehlah gunakan Lemon, madu, pisang, tomato, kunyit, timun, kentang, dan banyak lagi bahan  yang boleh digunakan. Apabila digunakan dalam gabungan yang tepat, mereka boleh menyembuhkan jerawat, membantu kulit anda bersinar .

Jika anda merancang untuk berkahwin di Thailand  bolehlah berhubung dengan kami untuk mendapatkan sebarang formaliti undang-undang. Kami boleh membantu melaksanakan perkahwinan di Thailand dengan pakej terbaik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *