Pengenalan Diri Kahwin Siam

Puan Wan berpengalaman lebih 10 tahun dalam menguruskan kahwin Siam.Pemilik akaun TikTok Nikah Di Thailand Official yang lebih mesra dengan panggilan Kak Wan adalah trusted ejen sehingga mendapat sambutan For You Page 3.4 juta tontonan, seorang ejen warga Malaysia yang majoriti pasangan diuruskan olehnya sendiri dalam urusan nikah kahwin rujuk cerai dan fasakh.

Sentiasa membuat rujukan tentang Fiqah Munakahat(nikah kahwin) dengan Yang Di Pertua Majlis Agama Islam supaya perkahwinan anda tidak terlibat dengan nikah sindiket. .

Sila klik link di bawah untuk melihat temubual pihak media terhadap Kak Wan. 

UTUSAN MALAYSIA

Sehingga kini secara peribadi Puan Wan banyak membantu dalam urusan perkahwinan di Thailand serta pendaftaran kahwin siam di Malaysia.

Agen Nikah di Thailand

Beliau juga menguruskan dan menyediakan perkhidmatan kahwin Siam serta membawa pasangan yang ingin bernikah dikesemua Majlis Islam Thailand.

Berpengalaman menyelesaikan hampir kesemua masalah yang dihadapi oleh pasangan kahwin siam.

Jika mempunyai sebarang pertanyaan sila hubungi saya melalui.Watsapp http://www.wasap.my/60193768436 Pn.Wan In syaa Allah saya bantu untuk menyelesaikan masalah anda.

Bagi mereka yang membuat pas sempadan anda kenalah beralamat di negeri Kedah,Kelantan,Perlis,Perak(Lenggong,Grik dan Pengkalan Hulu).
PASANGAN yang hendak BERNIKAH DENGAN Warga ASING DAN SUKAR UNTUK MENDAPATKAN visa lawatan ke Thailand boleh juga hubungi saya untuk mendapatkan sebut harga.

Proses Daftar boleh dibuat pada bila-bila masa setelah selesai urusan nikah Thailand.

Bermula Julai 2022 Urusan Kahwin Siam berjalan seperti biasa pada setiap hari .

Kami beroperasi pada setiap hari dengan Imam yang boleh bertutur dalam bahasa melayu dari
Majlis Agama Islam , Thailand yang bertauliah & diiktiraf kerajaan Malaysia.
Pengangkutan dari stesyen bas changlun Kedah disediakan seawal 6 pagi.

Anda hanya perlu tetapkan tarikh bila nak nikah terlebih dahulu sebabnya kami perlu persediaan lebih awal untuk Majlis Agama maklumkan kepada imam serta 2 orang Saksi yang bertugas.

Dokumen yang perlu dibawa hanyalah salinan 2 keping kad pengenalan serta passport setiap seorang dan surai cerai untuk perempuan yang pernah berkahwin.

Harga Pakej Kahwin Siam Termasuk bayaran 2 orang saksi.Bayaran semua termasuk dokumen nikah Dan Khidmat gambar:*

Jenis-Jenis Pakej Nikah Di Thailand

Berpengalaman lebih 10 tahun dalam menguruskan pasangan nikah di Thailand.Hubungi Perunding perkahwinan Puan Wan 0193768436

(Visited 550,933 times, 1 visits today)
Scroll to Top